15 Nisan 2015 Çarşamba

Pratik Öneriler

Çeşitli makyaj hileleri ve günlük hayatta rahatça kullanabileceğiniz, her kadının bilmesi gereken ipuçları. Kadın olmak zor bu yüzden makyaj rutinini olabildiğince kısa tutmak lazım.

Kolay bir örnekle başlayalım. Nerdeyse herkesin kullandığı aydınlatıcıları belki siz de benim gibi yanlış kullanıyordunuz. Gözaltlarımızı aydınlatmak için kullanılan yöntem böyle olmalıymış. Sebebi ise ışığın sadece orda kalması ve garip bir görüntü oluşturmasını engellemek.


Bu da basit bir numara. Ben de yapıyorum ve özellikle beyaz tenli hanımlara öneriyorum. Makyajsız görünümü sağlarken aynı zamanda derin ve buğulu bakışlar yakalayabiliyorsunuz bu yöntemle.



Bu ise dudak kalemi kullanırken zorlananlar için gerçekten iyi bir yöntem. Dudak kalemi rujunuzu daha kalıcı yapmaya da yarayacaktır.



Bu yöntemle kurumuş rimellerinizi hayata döndürebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir bardak kaynar su ve sabır. Su ılışana kadar kaynar suyun içinde kalan kurumuş rimeller ilk gün nasılsa öyle olacaktır.

 


Daha kalıcı bir ruj içinse yapmanız gereken dudağınızı ince bir kat pudralamak. Dudak kalemi ile destekleyeceğiniz rujunuz çok daha kalıcı olacaktır. Sürdükten sonra bir peçete ve hafif fırça darbeleriyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. 
Bu arada ruju sürdükten sonra işaret parmağınızı ağzınıza sokup dudaklarınızı kapatmak sonradan dişe bulaşarak oluşan kötü görüntüyü engelleyecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder