28 Nisan 2015 Salı

KİEHL'S İLE ERKEK BAKIMI

Erkeklerin cildi kadınlarınkinden doğal olarak daha kalın ve daha geniş gözeneklere sahip. Bu da sebum denilen, cildin yağ bezlerinin salgısının erkeklerde daha çok olmasını sağlıyor. Yani daha özel bir cilt bakımına ihtiyaç doğuyor. Kiehl’s Facial Fuelserisindeki enerji veren yağsız nemlendirici kremleri, vitamin yönünden oldukça zenginler ki bu cildi toparlamak konusundaki baş öğelerden biri. Uv ışınlarına karşı koruyup, mat ve yorgun cildi toparlayan bu kremlerin düzenli kullanımda yenileme, enerji verme ve canlanma konusunda mükemmel bir yardımcı olduğu bilinen/duyulan bir gerçek. İçeriğinde bulunan kestane özütü, cildin en önemli canlandırıcılarından. Bu ürünler tüm cilt tiplerine uygun. 

Ciltteki kuruluk, kırışıklıklara da davetiye çıkartığını herkes biliyor. O yüzden Facial Fuel serisinden Transformer Age Correcting Moisture-Gel cildi yumuşatırken erkekler için yaşlanmanın ilk işaretleriyle savaşıyor.  Transformer Age Correcting Moisture-Gel , ilk kullanımda bile fark edilecek şekilde cilt yüzeyindeki çizgiler ve cilt tonu farklılıklarını kapatıcı etki göstermesiyle meşhur. Yağlı cilde sahip olanların da ciltleri neme ihtiyaç duyduğunu biliyor muydunuz? Facial Fuel No-Shine Hydrator isimli ürün adından da anlaşılacağı üzere 24 saat yağsız hissettiren etkili bir formül. Tazeleyici, hafifi yapılı jel parlamadan nemlendirerek cilt yüzeyini etkili bir biçimde matlaştırmak üzere formüle edilmiş. Temiz bir cilde uygulamak yeterli. Parlaklık olmadan, sağlıklı bir görünüm sağlanmış olacak.
“Bu ürünleri nereden bulabilirim?”diyorsanız www.kiehls.com.tr adresini ziyaret edip size en yakın Kiehl’s mağazasının nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Kiehl’s mağazalarındaki kişiye özel cilt analizi ve buna bağlı olarak ürün tavsiyeleri gibi harika hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bu mağazalardan deneme boy ürün istenebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder